אנחנו מאחלים לכם כי לעולם לא תהיו חולים, העניין הוא שאם נרד לקרקע המציאות נראה כי האיחול הזה לא יכול להתגשם.
זו לא רק הקורונה אשר הפכה מאות אלפים לחולים במדינת ישראל יש הרבה מחלות ובעיות רפואיות אחרות הפוגעות באנשים כמו למשל סרטן, שפעת או כל מחלה אחרת העולה על דעתכם.
אז נכון במדינת ישראל יש שירותי רפואה ברמה גבוהה אך אי אפשר להתעלם מן העובדה כי פעמים רבות יש תקלות שרופאים עושים אשר לא רק פוגעות במצב הרפואי של המטופל אלא גם מאיימות על החיים שלכם.
עליכם לדעת שאם נפלתם קורבן לרשלנות רפואית מאוד יכול להיות שאתם זכאים לפיצוי נכבד וזה משהו שכדאי לכם לבדוק.
רשלנות רפואית בישראל היא דבר שקורה וקורה הרבה ואל לנו לזלזל בכך.
האם כדאי להגיע לפשרה עם הנתבע?
אין ספק כי רשלנות רפואית בישראל היא דבר אמיתי ובעייה כואבת. העניין הוא שפעמים רבות אדם תובע בבית משפט את הרופא שפגע בו רק בכדי לגלות כי המשפט עם הערעור לאחר מכן נמשך חמש ועשר שנים וכסף לא רואים. אז מה עושים במקרה כזה? הדבר הכי טוב הוא להגיע לפשרה עם הצד השני ולקבל את הכסף כמה שיותר מהר. כמובן שהפשרה חייבת להיות לטובתכם וכאן נכנס לתמונה העורך דין שבו תבחרו. ככל שתבחרו עורך דין יותר טוב כך הסיכוי שהפשרה תהיה לטובתכם תהיה יותר גבוהה וזהו משהו שאתם חייבים לתת עליו את הדעת בעת ההליכים המשפטיים.
האם כדאי לבחור בעורך דין צעיר או וותיק?
עוד שאלה שעולה בהקשר של תיקי רשלנות רפואית בישראל היא באיזה עורך דין כדאי לבחור והאם עדיף לבחור בעורך דין צעיר או וותיק? אם כן אתם צריכים לדעת כי עורך דין וותיק יהיה הרבה יותר מנוסה ויידע לייצג אתכם בצורה הרבה יותר טובה מאשר עורך דין צעיר. לכן העדיפות שלכם צריכה להיות בבחירה בעורך דין וותיק ולא בעורך דין צעיר. אם אתם פונים אל משרד עם עורך דין צעיר שיטפל בתיק שלכם כדאי לכם לוודא כי מעל העורך דין הצעיר יש עורך דין וותיק המפקח על עבודתו של העורך דין הצעיר וזאת בכדי להבטיח כי התיק שלכם יתנהל כמו שצריך ועל כך אתם צריכים לתת את הדעת.
האם כדאי לתבוע את חברת הביטוח או את הרופא ישירות?
כאשר אנו עוסקים בנושא של רשלנות רפואית בישראל אנו צריכים לחשוב האם כדאי לתבוע את חברת הביטוח או את הרופא ישירות? אם כן עליכם להבין כי לחברת הביטוח יש כיסים הרבה יותר עמוקים (כלומר הרבה יותר כסף) ולכן עדיף לכם לתבוע את חברת הביטוח ולא לתבוע את הרופא שטיפל בכם באופן ישיר.